Contact

Email: sweetsbymia@gmail.com

5 comments on “Contact

    • Buna! Sunt din fondant si sarma alba pentru flori. Trebuie sa le formezi pe un suport, din polistiren sau altceva ce ti-e la indemana, si dupa ce se usuca se pot aseza pe tort.

  1. Buna ziua! Caut figurinele cuddlies pentru un tort aniversar! Ma puteti ajuta? Multumesc! Tel 0740581744

  2. Bună ziua! Întâmplător am descoperit minunățiile pe care le faceți. Sincere felicitări! Toate torturile sunt foarte, foarte frumoase! Recent am achiziționat și eu câteva ustensile (mai precis câteva decupatoare cu piston)ptr. decoratiuni. Nu știu dacă sunt cele mai bune. Aș vrea să-mi cumpăr și ceva materii prime – pasta zahăr, coloranți, lipici, așa câte puțin din fiecare să pot începe de undeva. Tot am citit pe internet și părerile sunt împărțite: unele persoane recomandă colorantul gel, altele pe cel pudră. De aceea orice recomandare, sfat în acest sens mi-ar fi de mare folos. Orice început este greu, dar cu răbdare și perseverență și mai ales și cu puțin ajutor, sper să reușesc. Mulțumesc frumos! Cu stimă, Carmen Rusu

    • Buna ziua! Pentru inceput eu recomand culorile pasta de la Wilton. Culorile pudra sunt mai concentrate, insa ce am cumparat eu sunt cele de la Lumea basmelor si sunt in cantitate mai mare. Fondantul in culori mai inchise, cum ar fi negru, maro, rosu, la nevoie se pot cumpara.E mai sigur decat sa colorezi fondantul alb, pt ca daca il framanti prea mult devine sfaramicios. Pentru figurine trebuie adaugat in fondant putin CMC. Gum tex de la Wilton e foarte bun, sau Tylose powder.Sper ca am fost de folos! Spor la treaba!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s